• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  CV Online lahkus Londonist ja Moskvast

  Ida- ja Kesk-Euroopa edukamate töövahendus- ja personalihaldusportaalide hulka kuuluv CVO Group sulges varasuvel oma Londoni esinduse ning praegu tõmbab äri koomale ka Moskvas, kirjutas Eesti Ekspress.

  "Selgus, et meil oli ettevõttel vale struktuur ja mõned valed inimesed," ütles CVO Groupi viimastel aastatel mitusada tuhat eurot investeerinud riskikapitalist Esther Dyson Eesti Ekspressile.
  CVO Group, mis sai alguse Eesti populaarsest personaliotsinguportaalist CV Online, avas Londonis esinduse 2004. aasta sügisel. "See oli nagu lahingusse minek, uute territooriumite vallutamine, hormoonide tase oli kõrge," sõnas CVO Groupi juhatuse liige Agu Vahur. Samal ajal laienes CVO Group kiiresti Ida- ja Kesk-Euroopas, avades personaliportaalid muu hulgas Rumeenias, Slovakkias ja Venemaal ning ostes suure tööpakkumiskeskkonna Poolas.
  "Ühel hetkel avastasime, et taldrikul on liiga palju," selgitas Vahur, "panime Londoni kinni, et kiiremini kasvada."
  Praegu sulgeb CVO Group samadel põhjustel Moskva esindust, et keskenduda veelgi rohkem Ida- ja Kesk-Euroopa kiiresti arenevatele riikidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.