2. november 2006 kell 8:23

CV Online lahkus Londonist ja Moskvast

Ida- ja Kesk-Euroopa edukamate töövahendus- ja personalihaldusportaalide hulka kuuluv CVO Group sulges varasuvel oma Londoni esinduse ning praegu tõmbab äri koomale ka Moskvas, kirjutas Eesti Ekspress.

"Selgus, et meil oli ettevõttel vale struktuur ja mõned valed inimesed," ütles CVO Groupi viimastel aastatel mitusada tuhat eurot investeerinud riskikapitalist Esther Dyson Eesti Ekspressile.

CVO Group, mis sai alguse Eesti populaarsest personaliotsinguportaalist CV Online, avas Londonis esinduse 2004. aasta sügisel. "See oli nagu lahingusse minek, uute territooriumite vallutamine, hormoonide tase oli kõrge," sõnas CVO Groupi juhatuse liige Agu Vahur. Samal ajal laienes CVO Group kiiresti Ida- ja Kesk-Euroopas, avades personaliportaalid muu hulgas Rumeenias, Slovakkias ja Venemaal ning ostes suure tööpakkumiskeskkonna Poolas.

"Ühel hetkel avastasime, et taldrikul on liiga palju," selgitas Vahur, "panime Londoni kinni, et kiiremini kasvada."

Praegu sulgeb CVO Group samadel põhjustel Moskva esindust, et keskenduda veelgi rohkem Ida- ja Kesk-Euroopa kiiresti arenevatele riikidele.

Hetkel kuum