• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turismiuudised

  Jõuludeni pakub Finnair edasi-tagasi lennupiletit Tallinnast New Yorki vähem kui 20 500 krooni eest. Reisiperiood peab jääma ajavahemikku 19. november sel aastal kuni 31. märts 2007.
  Kampaaniahind on võrreldes tavalise Finnairi äriklassi piletiga Tallinnast New Yorki kolmandiku võrra soodsam. Finnairi turistiklassi hinnad Tallinnast New Yorki algavad hetkel 8700 kroonist.
  20 500kroonist piletit on võimalik muuta, sealhulgas pärast väljalendu sajaeurose tasu eest. Samuti saab piletit enne väljalendu tühistada, tagasimakse on sel juhul pool hinnast. Minimaalne kohaloleku aeg sellel kampaanial puudub, maksimaalselt võib Ühendriikides olla ühe kuu. Saatjaga reisivatele 2-11-aastastele lastele kehtib 75protsendine soodustus.
  Mitu lennufirmat müüb praegu pileteid USAsse ja Kanadasse tavapärasest soodsamalt. Edasi-tagasi lend Tallinnast New Yorki on odavaim Tšehhi Czech Airlinesil - 6921 kr. KLMiga saab sinna 7700 kr eest ja Lufthansaga 7900 krooniga.
  Tšehhi lennufirma pakkumine kehtib müügiks 6.-17. novembrini vaid Kaleva Traveli büroodes. Lufthansa ja KLMi kampaaniapileteid müüvad ka teised Eesti reisibürood. Lufthansa piletid on tänu kõrgematele lisamaksudele KLMi pakutavatest hindadest 200 kr kallimad.
  Kevadeni on KLMil käigus vaid pärastlõunane lend Tallinnast Amsterdami. Seega on minnes sama päeva ühendus võimalik ainult lennul New Yorki. Talvehooajal ei toimu enam ka hommikust lendu Tallinn-Frankfurt, nii et USAsse minnes on vaja Saksamaal ööbida.
  Alustades KLMi või Lufthansaga lendu näiteks Helsingist, pole vaja vahepeatuses ööbida ning ka pilet võib olla odavam, võrreldes lennuga Tallinnast. Tagasitulekul on mõlemal lennufirmal ühendused paremad.
  Lufthansa ja KLMi hinnad kehtivad müügiks 20. novembrini. Lennata ei saa 15.-25. detsembril. KLMi ja Lufthansaga saab USAsse lennata veebruari lõpuni, Czech Airlinesi soodushind kehtib lennuks 24. märtsini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.