The Suni bassimees: Arnold Rüütel ja Renars Kaupers on nagu kaks tilka vett

03. november 2006, 16:09

Tanel Padari bändi The Suni bassimees Danel
Pandre sõnul on Arnold Rüütel ja Reinars Kaupers nagu kaks tilka vett, sest
mõlemad kipuvad asju segamini ajama, kirjutas Delfi.ee.

Enne MTV Euroopa muusikaauhindade galashowd võrdles Pandre Arnold Rüütlit ja Kaupersit. "Renars Kaupers olevat ühes intervjuus öelnud, et tema ei ole meist kuulnudki - ise andis meile Eesti muusikaauhinda üle. Ta on meie kontserdil käinud ja oleme omavahel rääkinud. Ma ütleks, et nagu kaks tilka vett Arnold Rüütliga, kes ka kippus asju segi ajama," märkis The Suni basskitarrist.

MTV Euroopa muusikaauhindade galal kuulutati neljapäeva hilisõhtul parimaks Balti artistiks Läti bänd Brainstorm. Samale tiitlile pretendeerinud Eesti nominendid Vanilla Ninja ning Tanel Padar The Sun pidid tähesärast suu puhtaks pühkima.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2006, 16:09
Otsi:

Ava täpsem otsing