Keskkonnateo auhinnafond 80 000 krooni

Carmen Raudsepp 06. november 2006, 00:00

Keskkonnaministeeriumi konkurss "Aasta keskkonnategu" jätkub ka sel aastal auhinnafondiga 80 000 krooni.

Keskkonnapreemia "Aasta keskkonnategu" konkursi eesmärk on tunnustada keskkonnakaitse, -teavituse ja -teadlikkuse valdkonnas tehtud silmapaistvaid positiivseid tegusid, näiteks keskkonnaprojekte, -kampaaniaid, -üritusi või muid keskkonnasõbralikke ettevõtmisi.

Konkursile oodatakse oma keskkonnateoga osalema kõiki soovijaid: üksikisikuid, ettevõtteid, valitsusväliseid organisatsioone, kohalikke omavalitsusi, riigiasutusi. Ainsana ei saa osaleda keskkonnaministeerium ja selle valitsusasutused.

Konkursile võivad aga kandideerida ka näiteks lasteaiad, koolid ja muud haridusasutused lastele ja noorsoole suunatud keskkonnategudega. Nii premeeriti eelmisel aastal nelja lastele ja noortele suunatud keskkonnategu "Aasta keskkonnateokese" eripreemiaga.

Kandidaate võib üles seada igaüks, lubatud on ka iseenda kandidaadiks seadmine. Konkursi ankeete ja igasugust konkursiga seotud infot saab keskkonnaministeeriumi koduleheküljelt www.envir.ee.

Täidetud ankeet ja muu konkursiga seonduv tuleb saata hiljemalt 20. novembriks keskkonnaministeeriumisse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing