• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tüüpilised kinnisvaratehingud septembris ja oktoobris

  müügihind 2 400 00 krooniasukoht: kesklinn, Pärnu mnt 110-81üldandmed: 74,7 m2ehitusaasta: juuni 2006turuväärtust tõstvad tegurid: paiknemine kesklinnas, väga hea transpordiühendus, atraktiivse arhitektuuriga maja, 12. korrus, hea vaadeturuväärtust alandavad tegurid: liiklusrohke ümbrustehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Marge Ambos Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 3 kuud
  müügihind: 2 300 000 krooniasukoht: Haaslava vald, Haaslava külaüldandmed: 135 m2, 1 korrust, 4 tuba, krunt 1720 m2valmimisaeg: 2006turuväärtust tõstvad tegurid: rahulik piirkond, järve lähedustehingu aeg: oktoober 2006müügiperiood: 1 kuuvahendaja: Ober-Haus Kinnisvara Tartu kontor, Tiina Saage
  müügihind: 620 000 krooniasukoht: Ravila 64üldandmed: 33,8 m2, 5. korrus, toad eraldivalmimisaeg: 1979turuväärtust tõstvad tegurid: korteri seisukord, rahulik ja roheline piirkondturuväärtust vähendavad tegurid: 5. korrustehingu aeg: oktoober 2006müügiperiood: 5 kuudvahendaja: Ober-Haus Kinnisvara Tartu kontor, Raul Kangur
  Müügihind: 1 700 000 krooniasukoht: Mõisa tee 6, Viimsi, Harjumaaüldandmed: 49,5 m2ehitatud: 2003turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht mõisapargis, turuhind, korteri hea seisukordturuväärtust alandavad tegurid: esimene korrustehingu aeg: september 2006vahendaja: Are Leht, ERI Elamispindade Kinnisvara OÜmüügiperiood: 1 kuu
  müügihind 750 000 krooniasukoht: Vabaduse 5üldandmed: 78 m2, 5. korrusehitusaasta: 1980ndad, korter renoveeritud 2002turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht kesklinna lähedal, korter heas seisukorras, korter müüdi osaliselt möbleeritultturuväärtust alandavad tegurid: viies korrustehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Aimar Türbsal, Uus Maa Rakvere büroomüügiperiood: 3 kuud
  müügihind: 1 190 000 krooniasukoht: Vikerlase 13, Lasnamäeüldandmed: 64,7 m2ehitatud: 1982turuväärtust tõstvad tegurid: korteri hea seisukord, turuhind, kiire vabastamineturuväärtust alandavad tegurid: korterelamu paiknemine nn magalarajoonis, vaate puuduminetehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Andrus Viks, ERI Elamispindade Kinnisvara OÜmüügiperiood: 1 nädal
  müügihind: 260 000 krooniasukoht: Toila vald, Voka aleviküldandmed: korter 56 m2, 3 tuba, 4/4valmimisaeg: 1970ndad, telliskiviseintega elamuturuväärtust tõstvad tegurid: keskküte, san.-tehnika uuendatud 2004turuväärtust vähendavad tegurid: vajab san.-remonti, aknad uuendamatatehingu aeg: oktoober 2006vahendaja: Pille-Riin Tagammüügiperiood: 4 kuud
  müügihind 1 280 000asukoht: Põhja-Tallinn, Pelgulinn, Õle 24üldandmed: 38,4 m2ehitusaasta: 1930ndad, korter renoveeritud 2004turuväärtust tõstvad tegurid: paiknemine kõrgelt hinnatud piirkonnas kesklinna lähiümbruses, korter oli heas seisukorras, korter müüdi osaliselt möbleeritultturuväärtust alandavad tegurid: elamu rahuldav seisukord, korter vajas perspektiivis kerget sanitaarremontitehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Crisly Tammekivi, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 3 kuud
  müügihind 1 550 000 krooniasukoht: Raatuse 18, kesklinnüldandmed: 52,4 m2ehitatud: 2006turuväärtust tõstvad tegurid: väga hea asukohaga eksklusiivne ja avar korter, kus üks elutoa sein on täielikult klaasistturuväärtust alandavad tegurid: vannitoa planeeringtehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Mati Savisikk, Uus Maa Tartu büroomüügiperiood: 1 nädal
  müügihind: 6 600 000 krooniasukoht: Aasa põik, Püünsi, Tallinnüldandmed: maja 185,3 m2, kinnistu 1493 m2ehitatud: 2003turuväärtust tõstvad tegurid: uus ehitis, kvaliteetne siseviimistlus, hea ruumilahendus, mere lähedusturuväärtust alandavad tegurid: kaugus Tallinnasttehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Andrus Viks, ERI Elamispindade Kinnisvara OÜmüügiperiood: 1 nädal
  müügihind 3 400 000 krooniasukoht: Nõmme, Pärnu mnt 191aüldandmed: maja ca 170 m2, krunt 589 m2ehitusaasta: 1950ndad, juurdeehitus 1970ndad, renoveeritud 2004turuväärtust tõstvad tegurid: paiknemine Nõmme kõrgelt hinnatud piirkonnas, kena arhitektuur, suuremad renoveerimistööd tehtud (küttesüsteem, katus, torud)turuväärtust alandavad tegurid: maja asub maantee ääres, väike krunt, ca 50% majast vajab veel kap.-remontitehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Mari Raus, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 3 kuud
  müügihind: 1 390 000 krooniasukoht: Lastekodu 24, kesklinnüldandmed: 66,5 m2ehitatud: 1984turuväärtust tõstvad tegurid: korteri hea asukoht, hind, kiire vabastamineturuväärtust alandavad tegurid: paneelmaja, 1. korrus, vajab kapitaalremontitehingu aeg: oktoober 2006vahendas: Andrus Viks, ERI Elamispindade Kinnisvara OÜmüügiperiood: 2 kuud
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Krüptoturul suur langus: bitcoin poole aasta madalaimal tasemel
Bitcoin langes täna poole aasta madalaimale tasemele ja ligi veerand miljonit kauplejat oli sunnitud positsioonid sulgema kui krüptovaluutad tehnoloogiaaktsiate kannul langemist jätkasid.
Bitcoin langes täna poole aasta madalaimale tasemele ja ligi veerand miljonit kauplejat oli sunnitud positsioonid sulgema kui krüptovaluutad tehnoloogiaaktsiate kannul langemist jätkasid.
Tehniline viga lükkas Tallinki reisi Turust Stockholmi päeva võrra edasi
Tallinki laeva Baltic Princess reis Turust Stockholmi lükkus tehnilise vea tõttu päeva võrra edasi, kirjutab Iltalehti.
Tallinki laeva Baltic Princess reis Turust Stockholmi lükkus tehnilise vea tõttu päeva võrra edasi, kirjutab Iltalehti.
Leedu eksport Hiinasse kahanes dramaatiliselt
Leedu ekspordist Hiinasse oli detsembris alles jäänud ainult hädine kümnendik leedukate teele veeretatud takistuste pärast, loeb Leedu SEB analüütik Tadas Povilauskas Hiina tolli andmetest välja.
Leedu ekspordist Hiinasse oli detsembris alles jäänud ainult hädine kümnendik leedukate teele veeretatud takistuste pärast, loeb Leedu SEB analüütik Tadas Povilauskas Hiina tolli andmetest välja.