7. november 2006 kell 10:10

Naist pähe tulistanud noormees tunnistas end täielikult süüdi

Nikolai Kuznetsov (18), keda süüdistatakse tänavu veebruaris noore naise tapmises Muugal, tunnistas end alanud kohtuprotsessil süüdi, teatas Harju Maakohus.

Põhja ringkonnaprokurör Ave Eisel avaldas kohtus süüdistuse, mille kohaselt Kuznetsov tulistas tänavu 11. veebruaril kell 21.30 Muuga suvilarajoonis Pille-Riini pähe, mille tulemusel noor naine suri sündmuskohal.

Kuznetsov ütles, et süüdistus on talle arusaadav ja ta tunnistab end täielikult süüdi kõiges, mille teda süüdistatakse.

Kohus alustas kannatanute ülekuulamist.

11.veebruaril kell 21.30 sõitis Kuznetsov jalgrattaga Muuga suvilarajoonis jalutavale Pille-Riinile ligi ja tulistas teda poolautomaatsest püstolist TT pähe. Seejärel varastas Kuznetsov naiselt mobiiltelefoni, talvemütsi ja käekoti.

Lisaks süüdistatakse Kuznetsovi ebaseadusliku tulirelva TT ja padrunite ning ebaseadusliku käsigranaadi ja sütiku omandamises ja hoidmises tänavu jaanuaris ja veebruaris. Samuti süüdistatakse Kuznetsovi erinevates vargustes, mis pandi toime Muuga suvilates 2005. aasta mais ja 2006. aasta jaanuaris-veebruaris.

Hetkel kuum