• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahvarallurid teavad ja räägivad

  Käesolevas lehes on üheks põhiteemaks talverehvid. Kui ajakirjad viivad autosid kuskile põhjapoolusele, et testida, kuidas ja mismoodi erinevad rehvid toimivad, siis tekib küsimus, keda see ikka huvitab, mis seal põhjapoolusel toimus.
  Sestap tekkis mõte teha lugu hoopis sellest, kuidas rehvid Eesti talvele vastu peavad ja millised on parimad lahendused. Kes sellele ikka paremini vastata oskavad, kui mitte rahvaralli inimesed, kes peavad oma autodega kiiresti kulgema meie kehva suusailmaga talves. Meie ilm on vägagi heitlik ja talvel saab näha kohati haljast teepinda, jääd, aga ka suuri hangesid.
  Rahvaralli inimesed peavad aga kõikidel neil pinnastel võistlema ja et rõhk on just sõna esimesel poolel ehk rahval, siis peavad nad seda tegema tänavalegaalsete rehvidega.
  Olles aastaid selles karussellis keerelnud, teavad need inimesed kõige paremini, millised talverehvid meie oludes kõige paremini toimivad.
  Et rahvaralli on ka n-ö madalaeelarveline sport, siis pole enamikul seal sarjas osalevatest inimestest tohutuid rehvieelarveid, vaid kasutatakse maksimaalselt kahte jooksu ühe talve jooksul. See, millised need rehvid on, omab meile tavaliiklejatele aga väga suurt väärtust, sest tahame ju meiegi teada, mis siis tegelikult töötab.
  Siinkohal tahakski tänada kõiki küsimustele vastajaid, et te ei salatsenud, vaid aitasite kindlasti paljusid hädasolijaid, kes ei suutnud tohutute pakkumiste hulgast õiget valikut teha. Edu teile tulevaks talveks, n-ö rahvarallurid! Ja ärge ka järgmisel sügisel oma teadmisi vaka all hoidke.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.