7. november 2006 kell 6:21

Ümber maailma sõidavad ka pensionärid

Go Travel viib aasta lõpus 100 000 krooni eest 29 päeva kestvale ümbermaailmareisile, kirjutas Eesti Päevaleht.

Ligi kuu aja pikkusele ümbermaailmareisile oli tahtjaid rohkem kui kohti. Kuigi end sai kirja panna oktoobri alguseni, olid kõik kohad müüdud mitu kuud enne seda.

Viis aastat reisijuhina töötanud Go Traveli projektijuhi Arne Uusjärve sõnul ei ole ümbermaailmareisile sõitjad kuulsad rikkurid. “Ma ei tea kõigi reisile tulijate elukutseid, kuid grupis on nii firmajuhte, raamatupidajaid kui ka pensionäre,” märkis ta.

Reisibüroo Estravel tegevjuht Anne Samlik arvas, et Eesti väikese turu puhul on reaalsem sooritada ümbermaailmareis individuaalreisina. Ümbermaailmareisi piletid on Estravelis kogu aeg müügil. Lennupiletite hinnad algavad koos maksudega umbes 35 000 kroonist. Odavamad variandid lubavad kolm kuni viis pikemat (üle 24 tunni) peatust ja ligi 42 000 kilomeetrit lendamist.

Hetkel kuum