• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljonärid lõid laadal laiaks 600 miljonit dollarit

  Moskva miljonäride laadal lõid Vene rikkurid laiaks üle 600 miljoni dollari, kirjutas Eesti Ekspress.

  Omaniku leidis nii maailma kalleim mobiiltelefon (kullast, teemantidega kaetud Goldvish, hind 1,4 miljonit dollarit) kui ka maailma kalleim auto (Bugatti Veyron, 1,4 miljonit dollarit).
  Muide, erinevalt sarnastest laatadest mujal maailmas - üliluksuse ostupidu peetakse ka Amsterdamis, Kortrijkis, Dubais, Cannes'is ja Shanghais - teenib Moskva laat ürituse korraldajatele hiiglaslikku kasumit. Nimelt lahkuvad Vene rikkurid oma rahast kergemate tunnetega kui nende ida ja lääne liigikaaslased. "Venelased kulutavad maailmas kõige enam koos araablastega," tõdes laadapidaja Yves Gijrath. Tema sõnul on Vene turg praegu lukskaupade tootjate jaoks maailma esikolmikus.
  Kõige enam tunglesid Vene rikkurid kopterite stendi juures, kus lennumasinate hinnad algasid 500 000 dollarist, küündides kahe miljonini. Paari viimase aasta jooksul on Venemaal koptereid erakätesse müüdud 82 tükki. Luksusega harjutatakse ülirikkaid juba sünnist - laadalt sai osta ka kullast luti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Raadiohommikus: superkondensaatorid, tuulegeneraatorid ja lennukihooldaja plaanid
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.