Nädala äike

ÄP 10. november 2006, 00:00

Arco Vara teatas nädala alguses, et tõstab juba müüdud korterite hinda kuni miljon krooni ning aasta tagasi korteri ostjad peavad nüüd lisaraha leidma. Kui ei leia, siis saavad broneeringusumma tagasi ja asugu uut korterit otsima. Pärast Äripäeva huvi teema vastu tuli teine pressiavaldus, milles teatati väljapressimisest loobumisest. Firma maine kukkus kolinal.

Tallinki tippjuhid ja omanikud näitasid Silja Line'i laeval, et töötajad on uutele omanikele orja staatuses. Kes kulpi ei löö ja käske ei täida, saab rusikaga pikki pead ja lastakse lahti.

Kalevi suuromanik Oliver Kruuda pikendas Eesti metsavaraste nimekirja. Kõige hullem selle juhtumi juures on teadmine, et kui suurtöösturile seadus ei meeldi, siis ta seda lihtsalt ei täida. Kruuda mainel polegi vist enam kuhugi langeda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing