Nädala singel

Lennart Beat 10. november 2006, 00:00

Seitsme päeva jooksul ei sattunud ühegi albumi ligi, mis nädala olulisima tiitli pälvinuks. Tegelikult pakkus brittide tantsujaam Kiss 100 (proovige satelliidilt - Eurobird 1/Astra 2 28,2 kraadi E) rohkem positiivseid vibratsioone kui miski muu ning mitte ainult veatu playlist'i pärast. Fedde Le Grandi "Put Your Hands For Detroit" tuli igas tunnis (ikkagi UK nr 1) ja haaravamat põrandatäitjat pole 2006. aasta veel näinud. Minimalistlik ja monotoonsuses särav tech-house, mis oma ainulaadsuses tekitab sarnaseid reaktsioone Benny Benassi "Satisfactioniga" - armastad või vihkad. Mylo tasemel pikka plaati ärge oodake ja singlipuudust ka mitte, sest lugu ise on varsti igal kogumikul, mis aasta parimaid kokku võtab. Mis puudutab aga internetis levivat muusikat, siis pole mõttetumat tegevust kui tuliuute albumite allalaadimine. Otsingumootorit kasutades leiab raadio igale maitsele ja tujule igal ajal. Viimase peal paigas on prantslaste rütmikas FG Radio (radiofg.com) ja paremat rokivalikut kui Virgin Radiol (virginradio.co.uk) ma ei tea.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing