Saaremaa hooldusfirmad jäävad tööst ilma

10. november 2006, 09:23

Kuressaare heakorrateenuse
munitsipaliseerimine sunnib seni linnale teenust osutanud erafirmasid töötajaid
koondama.

Eile otsustas Kuressaare linnavalitsus lõpetada kaks riigihanget, millega sooviti leida linna heakorrateenuse osutajad järgnevaks neljaks aastaks, kirjutas Meie Maa.

"Otsustasime lükata tagasi nii AS-i Saare Kommunaal kui ISS AS-i pakkumised, kuna olukord on muutunud ja riigihange pole enam vajalik," sõnas Kuressaare linnavaranõunik Margo Sooäär. Linnavolikogu andis 26. oktoobril põhimõttelise nõusoleku moodustada linnavalitsuse juurde heakorraga tegelev hallatav asutus, mistõttu erafirmade teenust tulevast aastast enam ei vajata.

Sooääre sõnul nägid riigihangete tingimused ette võimaluse hanked ka selliselt motiveerides lõpetada. Saare Kommunaali juht Jüri Väärtnõu ütles eile, et on siiani oodanud, kas hange kehtib või ei kehti, kas sõlmitakse leping või mitte. "Meile pole isegi teatatud, kas me kvalifitseerusime või mitte," sõnas ta, lisades, et on infot linna plaanide kohta saanud üksnes meediast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2006, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing