Alustab rubriik 'Lugeja küsib'

Aivar Hundimägi 13. november 2006, 00:00

Äripäeva arvamusküljel hakkab ilmuma uus rubriik "Lugeja küsib".

Saame Äripäeva toimetuses sageli telefonikõnesid või e-kirju, milles lugejad pärivad toimetuse töökorralduse ja lehes ilmunud artiklite kohta või siis pakuvad välja teemasid, mida Äripäev võiks tõstatada.

Uues rubriigis hakkavad Äripäeva tegijad vastama lugejate küsimustele, või kui küsimus on adresseeritud mõnele ettevõtjale, poliitikule, riigiametnikule, siis me vahendame selle neile ja avaldame küsimuse koos vastusega arvamusküljel.

Aasta-aastalt on lugejad lehele tagasisidet andes muutunud aktiivsemaks. See on väga hea. Meie hiljuti käivitatud uus tasuta veebikülg aripaev.ee on lugejate kaasaloomist lehetegemisel veelgi suurendanud. Oleme saanud lugejatelt mitmeid vahvaid ideid, alates artiklite kirjutamisest ja arvamusartiklite tellimisest ning lõpetades päevakajaliste anekdootidega.

Usun, et meie uus rubriik aitab lugejate osalust suurendada ning muudab arvamusküljed veelgi huvitavamaks.

Kutsun teid kõiki üles aktiivselt lehetegemisel osalema. Saatke oma küsimused ja meie organiseerime neile vastused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing