• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parkimistrahvi vaidlustamisest on paljud loobunud

  Tallinna avalikul tasulisel parkimisalal parkimistasu maksmatajätmise eest määratud viivistasuotsuste vaidlustamiste arv on aastaga vähenenud rohkem kui kolmandiku võrra, teatas Falck.

  Tänavu kümne kuu jooksul vaidlustati 3319 viivistasuotsust, eelmisel aastal samal perioodil ulatus vaiete arv 5072ni. Tallinna transpordiameti juures tegutsev komisjon rahuldas tänavu 1400 tühistamistaotlust võrrelduna mulluse 1753ga.
  Kaks enamlevinud otsuse tühistamise põhjust on nn mobiiliparkimisel autonumbri sisestamisel ühe sümboliga eksimine ja parkimisloa asetamine nii, et loa andmed ei ole loetavad.
  Falcki avalike teenuste divisjoni parkimiskontrolli juhi Ivo Sirgi sõnul vähenes vaiete arv tunduvalt pärast seda, kui parkimiskorda eiravaid sõidukeid aasta tagasi pildistama hakati. “Väga paljudel õiglusenõudjatel kaob millegi pärast vaidlustamissoov, kui nad kuulevad, et rikkumine on fotodele jäädvustatud,” ütles Sirgi.
  Parkimisõiguse müügist tasulisel parkimisalal teenis Tallinn tänavu kümne kuuga 34,9 miljonit krooni. Aastaga on piletimüügikäive kasvanud 19,5 protsenti – mullu samal perioodil teenis linn parkimisõiguse müügist 28 miljonit krooni.
  Määratud summadest laekus linna kassasse kümne kuu jooksul 17,2 miljonit krooni. 2005. aasta kümne kuu viivistasude laekumine oli väiksem 1,8 miljoni krooni võrra. Parkimistasu maksmata jätnud autojuhtidele koostasid Falcki kontrolörid tänavu kümne kuu jooksul 41 495 viivistasuotsust, mida on 4207 võrra rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil.AS Falck Eesti korraldab Tallinnas parkimist alates 2001. aastast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.