Favora: kuna kütus on Eesti Vabariigis otsa lõppemas, tõstsime hindu

Annika Matson 14. november 2006, 17:41

Favora tõstis Tallinnas Tondi tanklas
kütuste hindu põhjendades seda sellega, et Eesti Vabariigis on bensiin otsa
lõppemas.

Favora tanklate omaniku ASi Johnny juhatuse liige Kalmer Johanson ütles aripaev.ee-le, et olukord on karm. "Oleme pidanud isegi teistest tanklatest kütust kokku ostma, et müüa saaks," ütles Johanson väsinult.

Nüüd maksab bensiin 95 Favora tanklates 12,95 krooni. Eilne hind oli 12,4 krooni.


Favora kodulehel seisab, et koostööd tehakse Eesti juhtivate kütuste importijate ja hulgimüüjatega, kelle hulgas autokütuste hankimisel on Mazeikiu Nafta Trading House OÜ, Miraton Oil OÜ ja Neste Eesti AS. Kütus tarnitakse tanklatesse kasutades ainult kaasaegseid kütuseveokeid, mis on vastavuses kõigi kehtivate ohutus- ja keskkonnanõuetega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2006, 18:23
Otsi:

Ava täpsem otsing