15. november 2006 kell 8:53

Salva Kindlustus maksis oktoobris 18 miljonit krooni hüvitisi

Salva Kindlustus maksis tänavu oktoobris üle 18 miljoni krooni hüvitisi. Eelneva aasta sama perioodiga võrreldes on makstud hüvitised kasvanud 20,4%, teatas ettevõte.

Enim maksis Salva oktoobris hüvitisi liikluskindlustuses - ligi 9,6 miljonit krooni ja kaskokindlustuses - ligi 6,8 miljonit krooni.

Sõidukitega seotud kahjusid registreeris Salva oktoobris kokku 939, neist 565 liiklusjuhtumit ja 374 kaskojuhtumit. Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus oktoobris ligi 1,4 miljonit krooni, reisikindlustuses kuulus hüvitamisele üle poole miljoni krooni. Kindlustusmakseid kogus Salva Kindlustus oktoobris kokku 30,5 miljonit krooni, võrreldes eelmise aastaga on maksete summa suurenenud 8,9%.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on kolmanda kvartali lõpu seisuga Finantsinspektsiooni andmetel ligi 11,6%. Salva Kindlustusel on kokku 12 esindust kõigis Eesti suurimates linnades.

Hetkel kuum