Uus tähelend

Christel Karits 17. november 2006, 00:00

Kui naised muutuvad kaunimaks kevadel, siis Puhkepäev on saanud uue hingamise ja värske välimuse hoopis kõige pimedamal sügiskuul. Ajal mil paljude mõistes oleks õigem sisemisele ilule pühenduda, kiirustamisest loobuda ning vaikselt küünlaleeki vaadates elu üle juurelda.

Mõistagi kaasnevad uuendustega ületunnid ning mõnestki närvirakust võib ilma jääda.

Kummaliselt ei kutsunud mind lehe trükieelsel õhtul hingekosutavalt praksuv kaminatuli, vaid hoopis midagi kirglikumat. Istusin autoroolis keset ummikut ja raadios laulis Michael Buble' "Save The Last Dance for Me".

Tahan tantsida, ja pole ka ime, sest on ju eestlasi tabanud üleüldine tantsubuum. Meil on tekkinud lausa uus inimliik - tugitoolitantsijad. Kui veab, siis parem osa neist satub ehk treeningsaaligi, kuigi peab tunnistama, et seltskonnatantsuõpetajatest on viimasel ajal saanud defitsiit. Neist veel suurem puudus on aga kohtadest, kus need, kes nüüd usinasti rumba- või valsisamme õpivad, oma oskusi proovida ja näidata saaks.

Kanal 2 saate "Tantsud tähtedega" tarvis pandi püsti Eesti kalleim stuudio ja nüüd on saanud seni teiste sabas sörkinud telekanalist meie kõige vaadatuma tähtsaate omanik.

Kas leidub mõni ettevõtja, kes riskiks ellu kutsuda Eesti parima tantsusaaliga restorani? Ehk Aivar Riisalu, kes tuhandete vaatajate ees on korduvalt kinnitanud, et tantsimine on teinud temast parema inimese. Miks mitte muuta kogu eesti rahvast paremaks?

Koht on tühi, see tuleb vaid täita ja uus tähelend võib alata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing