• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus tähelend

  Kui naised muutuvad kaunimaks kevadel, siis Puhkepäev on saanud uue hingamise ja värske välimuse hoopis kõige pimedamal sügiskuul. Ajal mil paljude mõistes oleks õigem sisemisele ilule pühenduda, kiirustamisest loobuda ning vaikselt küünlaleeki vaadates elu üle juurelda.
  Mõistagi kaasnevad uuendustega ületunnid ning mõnestki närvirakust võib ilma jääda.
  Kummaliselt ei kutsunud mind lehe trükieelsel õhtul hingekosutavalt praksuv kaminatuli, vaid hoopis midagi kirglikumat. Istusin autoroolis keset ummikut ja raadios laulis Michael Buble' "Save The Last Dance for Me".
  Tahan tantsida, ja pole ka ime, sest on ju eestlasi tabanud üleüldine tantsubuum. Meil on tekkinud lausa uus inimliik - tugitoolitantsijad. Kui veab, siis parem osa neist satub ehk treeningsaaligi, kuigi peab tunnistama, et seltskonnatantsuõpetajatest on viimasel ajal saanud defitsiit. Neist veel suurem puudus on aga kohtadest, kus need, kes nüüd usinasti rumba- või valsisamme õpivad, oma oskusi proovida ja näidata saaks.
  Kanal 2 saate "Tantsud tähtedega" tarvis pandi püsti Eesti kalleim stuudio ja nüüd on saanud seni teiste sabas sörkinud telekanalist meie kõige vaadatuma tähtsaate omanik.
  Kas leidub mõni ettevõtja, kes riskiks ellu kutsuda Eesti parima tantsusaaliga restorani? Ehk Aivar Riisalu, kes tuhandete vaatajate ees on korduvalt kinnitanud, et tantsimine on teinud temast parema inimese. Miks mitte muuta kogu eesti rahvast paremaks?
  Koht on tühi, see tuleb vaid täita ja uus tähelend võib alata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.