Pärnu haigla vabaneb üürikoormast

17. november 2006, 08:14

Pärnu haiglal läheb varsti rahaga
lahedamaks, sest kolmapäeval otsustas Riigi Kinnisvara AS (RKAS) anda Pärnu
haigla hoonestusõiguse üle riigile, mis omakorda loovutab selle linnavalitsuse
kaudu SA Pärnu Haiglale.

Riik omakorda loovutab Pärnu haigla hoonestusõiguse linnavalitsuse kaudu SA Pärnu Haiglale, kirjutas Pärnu Postimees.

2004. aasta novembrist on SA Pärnu Haigla maksnud RKASile, mis riigi raha eest haigla valmis ehitas, aastas ligi 11 miljonit krooni üüri. Maksmist oleks SA Pärnu Haiglal jagunud veel 34 aastaks. Siis olnuks ehituskulud kaetud. Siiani on üüri tasutud kunagiste haiglahoonete müügist.

11. oktoobril võttis vabariigi valitsus vastu korralduse RKASi aktsiakapitali vähendamise ja Ristiku 1 kinnistut koormava hoonestusõiguse riigile üleandmise kohta. SA Pärnu Haigla hoonestusõiguse saamiseni kulub aga heal juhul aasta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2006, 08:14
Otsi:

Ava täpsem otsing