Webmedia Eesti juhatuse esimeheks sai Taavi Kotka

20. november 2006, 10:32

Eesti suurima tarkvaraarendusettevõtte
Webmedia Eesti ASi uueks juhatuse esimeheks sai Taavi Kotka.

Varem töötas Kotkaettevõtte arendusjuhina. Webmedia Eesti senine juht Priit Alamäe jätkab Webmedia Grupi juhatuse esimehena.

"Webmedia Grupp on viimastel aastatel plahvatuslikult kasvanud, mis on muudatuse peamine põhjus," selgitas Webmedia Grupi juhatuse esimees Priit Alamäe. "Mina keskendun lähiaastatel kogu Webmedia Grupi töö koordineerimisele ning Webmedia arendamisele väljaspool Eestit. Meil on juba praegu kontorid Vilniuses, Kaunases, Bukarestis, Belgradis ja Helsingis. Täna töötab Webmedia Grupis kokku üle 250 inimese, neist 70 väljapool Eestit. Lisaks olemasolevatele arenduskeskustele plaanime laienemist ka Rootsi."

Webmedia Eesti juhatuse esimehe Taavi Kotka sõnul on Webmedia kiirelt arenev ettevõte. „Webmedia on suutnud saavutada Eestis tarkvaraarenduses juhtiva positsiooni tänu heale meeskonnale ning paindlikule ja professionaalsele lähenemisele. Minu väljakutse on Webmedia liidripositsiooni kinnistamine Eesti turul ning kogu Eesti IT-valdkonna areng,” ütles Taavi Kotka. „Võtmesõnadeks on Webmedia meeskonna arendamine, kvaliteetsed töötulemused ning head kliendsuhted. Kindlasti jätkame oma tööd ka IT-sektori järelkasvu arendamisel.”

Taavi Kotka on sündinud 1979. aastal Kilingi-Nõmmel. Ta on lõpetanud Hugo Treffneri Gümnaasiumi ning õppinud Tallina Tehnikaülikoolis informaatikat ja Tartu Ülikoolis infotehnoloogiat. Taavi Kotka on töötanud Andmevara ASs programmeerija-analüütikuna. 2000. aastal asus ta peaanalüütikuna tööle Webmediasse. 2005. aastal sai Taavi Kotkast Webmedia arendusjuht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2006, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing