Hübriidvideokaameral nii kõvaketas kui ka DVD

ÄP 21. november 2006, 00:00

Hitachi tõi esimesena turule hübriid-videokaamerad, millel on nii kõvaketas kui ka DVD-le lindistamise võimalus. Sellise kaameraga saab filmida, ülesvõetut monteerida ja salvestada DVD-le ilma lisavarustuse või -programmideta.

Hitachi videokaamerad DZ-HS301E ja 303E on Eestis müügil novembri algusest, makstes 11 000-15 000 krooni. Mõlemal uuel mudelil on kõvaketta mahuks kaheksa gigabaiti (salvestada saab seitse tundi materjali). Kõvaketas on kaitstud põrutust pehmendava kinnitusega. Kui kaamera kukub maha, siis salvestamine ja taasesitamine peatub.

Mõlemal uuel mudelil on 2,7tolline LCD-ekraan ja 16:9 laiekraan. Kaamerate DVD-seadeldis tunneb formaate DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM ja DVD+RW. Uuendusena saab videofilmist teha üksikuid fotokaadreid ja salvestada need SD-mälukaardile.

Mõlemat Hitachi kaamerat saab puhkeseisundist sisse lülitada ühe sekundiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing