20. november 2006 kell 7:15

Miljonäride messil pakuti luksusjahte ja kalleid ehteid

"Luxury, please"on miljonäride mess, mida peeti 16.-19. novembrini Viini impeeriumiaegses uhkuses Hofburgis.

4000 ruutmeetril pakuti kõike, mida miljonäril eluks vaja on: Maybachist ja Aston Martinist alates luksusjahtide, Armani ja Versace rõivaste ning Swarovski eheteni, kirjutas SL Õhtuleht.

Ja need on vaid mõned nimetused rohkem kui kuuekümnelt sensuaalsete luksuskaupade valmistajalt Euroopas, kes oma tooted kohale olid toonud. Reklaami alustati ajakirjanduses juba eelmise aasta lõpul, kui ilmusid läikpildid ehetesse uppuvatest verinoortest neidudest mõne luksusjahi pardal või Maybachi tagaistmel mõnusalt õõtsumas. Swarovskid olid nädalalõpul toonud oma ehteid reklaamina ka pere kaunitarist liikme, Fiona Swarovski. Pole teada, kui palju see läbimüüki ergutas.

Piletid messile olid suhteliselt odavad - 25 eurot päeval ja 35 õhtul.

Hetkel kuum