Indrek Pertelson rajab Tallinna spordiklubi

ÄP 22. november 2006, 00:00

"Arigato on palju enamat kohast, kuhu tullakse lihtsalt trenni tegema," selgitas klubi filosoofiat spordiklubi juhatuse esimees, kahekordne olümpiapronks Indrek Pertelson.

Tulevase hoone maksumus ulatub üle 75 miljoni krooni. Pertelsoni sõnul on tegu kogu kompleksi hinnaga. Täpset hinda ei osanud Pertelson veel öelda, kui kindlasti ületab lõplik hind 75 miljonit krooni.

Spordiklubi avab uksed 2007. aasta suve alguses.

Hoone Ehitab Celander Ehituse AS, spordiklubi projekteeris arhitektuuribüroo Puusepp & Mänd.

Pertelsoni sõnul on kompleksi omanik Haabersti Perespordikeskuse Aktsiaselts. Äriregistri andmetel kuulub Haabersti Perespordikeskuse Aktsiaseltsi enamusosalus Pertelsoni firmale Sentimento ja ettevõtte teine osanik on AS Eesti Talleks.

Arigato Spordiklubi ligi 6000 m" suurusel pindalal on jõusaal ja võimalused paljude võistluskunstide treenimiseks. Lisaks sellele on Arigatos võimalik regulaarselt kontrollida oma tervislikku seisundit spordiklubi arstide juures.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing