• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurim tõusja oli Eesti Ehitus

  Eile oli börsil suurim tõusja Eesti Ehituse ja langeja Olympicu aktsia.
  Eesti Ehituse aktsia hind tõusis 6,50 protsenti, 166,64 kroonini ehk 10,65 euroni. Aktsiaga tehti 48 tehingut ja kahe miljoni kroonine käive.
  Olympicu aktsia hind langes 3,03 protsenti, 115,32 kroonini ehk 7,37 euroni. Aktsiaga tehti kaupa 190 korral, mis andsid aktsia käibeks 16,1 mln krooni.
  Kümne miljoni kroonise käibekünnise ületas ka Tallinki aktsia. Põhiaktsia hind langes 0,24 protsenti, 65,72 kroonini (4,20 euroni). Tallinki täiendava aktsia hind tõusis 0,24 protsenti, 65,87 kroonini ehk 4,21 euroni.
  Päeva sees toimusid suured manöövrid PTA Grupi ja Starmani aktsiaga, mille hinnad näitasid 10+% muutusi. PTA aktsia hind langes 2,20 protsenti, 62,59 kroonini ehk nelja euroni. Päeva sees sai näha ka 54,76kroonise hinnaga tehingut. Aktsiaga tehti 108 tehingut ja 2,1 mln kroonine käive. Starmani aktsia hind tõusis 3,61 protsenti, 67,28 kroonini ehk 4,30 euroni. Selle aktsiaga toimus tehing kõrgeima hinnaga 73,54 kroonil. Mis parata, kui turg on nii ebalikviidne ja ostu-müügihinna käärid nii suured.
  Päris kummaline, kunagine liideraktsiate hulka kuulunud Norma aktsia on minetanud igasuguse aktiivsuse varjugi. Selle aktsiaga tehti kõige vähem tehinguid (kolm) ja vaid Farmaatsiatehase aktsiast suurem käive - ligi 110 000 krooni. Aktsia hind tõusis 0,62 protsenti, 75,89 kroonini ehk 4,85 euroni. Tallinna Kaubamaja aktsia hind langes 102 tehingus 0,9 protsenti, 138 kroonini ehk 8,82 euroni. Aktsia päevakäibeks tuli 4,2 mln krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Toomas Taube: taasiseseisvunud Eestis sai tööõigus ühena esimestest uue seaduse
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Raadiohommikus: toidu kallinemisest, rekordilisest palgakasvust ja Ferraridest
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.