Eluks ja armastuseks

Lennart Beat 24. november 2006, 00:00

GM on turneel ja täismajad ootavad kõikjal, kuhu ta läheb. 1980ndate ühe suurima ikooni menu on hämmastav: 25 aastat karjääri ja kogumik, mis on kokku pandud vaid nelja sooloalbumi põhjal. Veidi "Wham!-i" perioodi ka, lisaks tähtsad singlilood ja tiba avaldamata asju. Kel on 1998ndal ilmunud kogumik "Ladies and Gentlemen", palju muretsema ei pea, enamik lugusid on sealgi. Kuid kahetsusväärselt puudub siit "Kissing a Fool". Seda pole isegi "Twenty Five'i" 3plaadisel Deluxe-versioonil, kus on muidu küll põhjalik paremik, "Roxanne" ja puha. GM videod on omaette vaatamisväärsus ja samanimeline DVD on nostalgikule viimane sõna. Pea 3 tundi George'i maailmas on aga liiga palju. 1990ndatest praeguseni toodetud veatu disainerpopi taga pole meest, kes 20 sügist tagasi oli planeedi parim valge soulilaulja. "Faith'i" suurust ei ületa ükski best of.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing