Reiljan: Pärnul on kõva nimekiri

25. november 2006, 14:57

Rahvaliidu esimeheks tagasi valitud Villu
Reiljani sõnul on Pärnul riigikogu kandidaatide nimekiri väga hea ning välja
minnakse täisnimekirja ehk 125 nimega.

Reiljani ütlemise järgi on Pärnul kõva nimekiri. “Aga kõik otsused ei ole veel langenud, kuigi ajalehed juba kirjutavad,” lausus ta, pidades ilmselgelt silmas Pärnu maavanema Toomas Kivimägi kui Rahvaliidu võimaliku kandidaadi teemalisi vihjeartikleid seoses 4. märtsi 2007 parlamendivalimistega.

“Pärnus on Jaanus Männik üks nimekirja juhte,” mainis Reiljan.

“Valimised on nagu tõetund, olümpiamängud, kõik, kes on sada korda loobunud, teevad comeback’i ja kõik, kes on olnud seersandid, muutuvad kindraliteks,” piltlikustas Reiljan tuure koguvat valimisvõitlust.

Sellega tuleb Reiljani sõnul kinnitada erakonna tugevust, mille juhtmõte on “Võrdsete võimaluste Eesti” ja siht võtta Toompeal vähemalt 15 kohta.

Rahvaliiduga valitsusliidus oleva Keskerakonna nimel esines reedel Pärnu konterdimajas Rahvaliidu konverentsil erakonna esimees, majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar, eitades ühinemist ja panustades koostööle.

Kõnedega nagu oma valdkonna töökokkuvõtetega esinesid Rahvaliitu esindavad põllumajandusminister Ester Tuiksoo, regionaalminister Jaan Õunapuu, rahandusminister Aivar Sõerd ja keskkonnaminister Rein Randver.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2006, 14:57
Otsi:

Ava täpsem otsing