Tallinna hotellid olid Bushi visiidi ajal täis

28. november 2006, 16:49

USA presidendi George Walker Bushi visiidi
ajal olid Tallinna suuremad hotellid täis.

President Bushi tarbeks oli reserveeritud terve Radissoni hotell. Tallinki hotell oli presidenti turvavatele politseinikele reserveeritud. Olümpia hotelli olid majutatud ajakirjanikud. "Uudistest käis läbi, et Eestisse tuleb 130 ajakirjanikku, meil ööbis igatahes 110 ajakirjanikku. Hotelli täituvus neil kahel päeval oli 92 protsenti, mis on tavalisest suurem," kommenteeris Reval Hotel Olümpia müügijuht Marina Jõgi.

Viru hotellis ööbisid Bushi visiiti korraldava meeskonna 100 liiget, kuid tavalisest erilisemat täituvust hotellis polnud. "Võiksin öelda, et need kaks päeva tavapärasest väga ei erine, sest november ise on tervikuna olnud väga hea," märkis Sokos Hotel Viru müügijuht Maris Mosona.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2006, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing