28. november 2006 kell 14:23

Meeste arvates on autod naissoost

Inglismaal viidi autoomanike seas läbi uuring, et selgitada, millise sugupoole esindajaks nad autosid peavad.

500 küsitletud autoomanikule tundusid uued autod naissoost olevat, kuid mida vanemaks muutub auto, seda enam muutusid need autoomanike silmis mehelikuks, vahendas Tarbija 24 majandusportaali EPN.

Samuti selgusid uuringust regionaalsed erinevused, nimelt tundus uuringus osalenud autoomanikele, et Londoni autod on maskuliinsemad kui Wales’is sõitvad autod. Nii pidas Londonis 35 protsenti autoomanikest autot meheliku sugupoole ning vaid 18 protsenti naissoo esindajaks. Wales’is leidis aga vaid 18 protsenti, et autot võiks pidada pigem maskuliinseks, samas kui koguni 42 protsenti nägid autos naiselikke vorme ja iseloomu.

Hetkel kuum