28. november 2006 kell 14:39

Sõiduõpetaja: Kamikazesid näeb liikluses iga päev

Raivo Tomson on sõiduõpetaja, kes oma ameti tõttu on iga päev liikluskeerises ja näeb meie autojuhtide sõidukultuuri, sealhulgas kultuurituid liikluskamikazesid, kellest üks hiljuti sõiduõpetaja masinat rammis.

"Olime Rakveres ja tahtsime vasakule Allika tänavale pöörata. Vaatasin oma salongi tahavaatepeeglisse ja märkasin, et sama ringi pealt tuleb meile järele Renault' väikebuss. Minu õpilane, kes roolis oli, ootas vasakpööret, et vastutulevad autod läbi lasta. Pidime hakkama just liikuma. Heitsin pilgu veel tahavaatepeeglisse ja märkasin, et väikebuss tuleb sirgelt meile otsa. Kiirust oli sel üksjagu. Ja siis käis pauk," meenutab õnnelikku õnnetust Virumaa Teatajale sõiduõpetaja Tomson.

"Inimesed jäid terveks, aga minu õppeauto tagaosa sai kannatada, nii et remontimisele kulub 42 000 krooni," märkis sõiduõpetaja.

Hetkel kuum