Kohus lõpetab Kalevi suhkrutrahvi menetluse

29. november 2006, 11:30

Tulenevalt Riigikohtu kohtulahendist
lõpetatakse Kalevi suhkrutrahvi halduskohtumenetlus.

Tulenevalt Riigikohtu 05.10.2006 kohtulahendiga nr 3-3-1-33-06, tühistas maksuamet maksuotsuse ning halduskohtumenetlus Kalevi suhkrutrahvi osas lõpetatakse.

Käesoleval ajal esitasid menetluspooled oma seisukohad menetluskulude väljamõistmise kohta. Kohus selgitab ning mõistab vastustajalt välja üksnes vajalikud ja põhjendatud menetluskulud ning seejärel lõpetab menetluse määrusega.

Kalev on üks nendest 30 firmast, kes neile määratud üleliigse laovaru otsuse on kohtus vaidlustanud.

Eesti suurima magusatootja Kalevi suuromanik Oliver Kruuda ütles Äripäevale, et Euroopa Liitu astudes tuli kiiresti maha müüa soodsalt saadud suhkur ning saamata jäi 123 mln krooni. "Kahju, et see suhkur tuli vale tõlgenduse tõttu maha müüa, Kalevil ja tema aktsionäridel jäi selle tõttu saamata 123 miljonit krooni tulu," ütles Kruuda

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. November 2006, 11:30
Otsi:

Ava täpsem otsing