• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vanglajuht: vanglahoonte ehitamine ei peagi olema prioriteet

  Tartu vangla direktori ametikohale asuva Toomas Malva sõnul on mõistetav, et Eestis pole seni uusi vanglaid rohkem rajatud, sest see ei peagi olema riigi ülesehitamises prioriteet.

  "Vangla ei ole olnud riigi ülesehitamisel vast kõige tähtsam prioriteet, mis ühest küljest on ka õige. Teisi hooneid ja organisatsioone on ka, mida peaks ehitama," vahendas ETV 24 Terevisiooni uudiseid.
  Samas loodab seni amortiseerunud Tallinna vanglat juhtinud Malva, et saab Tartus asuda tegelema muuga peale finantsprobleemide. "Tallinna vangla on hoonestuselt vana ja ei ole kaasaegne. Üldised probleemid on seal mõnikord tähtsamad vangistusküsimustest," lausus ta.
  Malva avaldas heameelt, et ka Tallinnas on jõutud nii kaugele, et uue vangla valmimist võib oodata 2011. aastal.
  Kommenteerides suvel Murru vanglas puhkenud skandaali, mille käigus pidid lahkuma mitu vanglajuhti, keda süüdistati osade kinnipeetavate soosimises, ütles Malva, et tal on rakse hinnata kolleegide tegusid negatiivsest küljest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Infortar ostis Lasnamäel ärihoone
Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.
Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.