Christel Karits • 30. november 2006 kell 22:00

Mutant Disco saab üheksa-aastaseks

Kahe põlvkonna jagu klubinoori muusikaga harinud Eesti vanim sariüritus Mutant Disco tähistab täna Von Krahlis oma üheksandat sünnipäeva.

Ürituse eestvedajad Rhythm Doctor alias Chris Long ja Raul Saaremets on sünnipäevale esinema kutsunud house-muusika superstaarid - Ame ja Dixoni Saksamaalt. Live-etteaste teeb ka Chalice, kes esitab värsket materjali oma peagi ilmuvalt uuelt albumilt.

Ame on viimaste aastate enimräägitud ja edukaim house-muusika artist, kelle universaalset muusikat mängivad oma esinemistel DJ-d Tiestost Paul Ojani. Mutant Disco sünnipäevale tuleb Ame oma maailmaturnee raames, mis viib neid kõikidele kontinentidele.

Berliinist pärit DJ Dixon on olnud 90ndatel legendaarsete peosarjade "Audio Video Disco" ja praeguse hitt-ürituse "Innercity" korraldaja. Ta on teinud remix'e sellistele artistidele nagu Femi Kuti, Jazzanova, Attica Blues jpt. Deep-house'i seltskonnas viimasel ajal enim furoori tekitanud plaat "Where We At" on tehtud Dixoni ja Ame koostöös.

Hetkel kuum