Õhtu ooperis

Lennart Beat 01. detsember 2006, 00:00

Täna midagi neile, kes kogu aasta jooksul pole sellest kolumnist innustatuna ühtegi plaati ostnud.

Josh Groban teeb ooperimuusikat, mis on otse popturule suunatud. Madala tenori ja kõrge baritoni vahemikus toimetava JG avastas David Foster, kes peale 80ndate pauerballaadide standardite on ka Michael Bubl? karjääri taga. Isegi kui te pole kuulnud tema suurimat siinset hitti "You Raise Me Up", peaks selge olema, mida "Awake'ilt" oodata. Muusikalimaias Eestis nõudlust on ja jõululõhnaline raadiosingel "You Are Loved (Don't Give Up)" ainult süvendab seda. JG täidab ideaalselt tühiku, mille Michael Bolton, Whitney Houston ja Mariah Carey enne moestminemist jätsid. Ta on küll George W. Bushi Ameerika, kuid tema ja ta meeskonna maailmavallutuskava on rahumeelne ja siiras. Väljapaistev solist, väärikas album ning kindlasti mitte ainult naiste maitsele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing