Rahvas arvas seekord teisiti

ÄP 01. detsember 2006, 00:00

Kui ajakirjanikud valisid aasta autoks Škoda Roomsteri, siis rahvaauto tiitli teenis hoopis Honda Civic.

Erinevalt aasta autost, mille valib juhtivatest autoajakirjanikest koosnev žürii, saab rahvaauto selgitamisel kaasa lüüa iga autohuviline. Seegi konkurss oli üsnagi tasavägine, ent lõpuks kogus selgelt kõige enam hääli Honda Civic. Järgnesid Seat Leon, Ford S-Max, Škoda Roomster, Opel Corsa ja Peugeot 207.

Erinevalt autoajakirjanikest pole laial üldsusel üldjuhul võimalik kõiki kandidaatautosid ise proovida, seetõttu tuleb uskuda rohkem silmi ja margi või mudeli varasemat mainet. Ning tuleb nõustuda: Civic oli kahtlemata valiku pilkupüüdvaim auto.

Eelmisel aastal langes rahva ja autoajakirjanike arvamus kokku ning mõlemad auhinnad korjas BMW kolmas seeria. Sel aastal oli ajakirjanike valikuks Škoda Roomster.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing