Üks küsimus: Kus soetaksite välismaal kinnisvara?

ÄP 01. detsember 2006, 00:00

Ulvi Tüllinen, turismifirma juht
Hispaanias. Kõigepealt sellepärast, et see on Euroopas. Pealgi on see maa mulle hingelähedane ja mulle meeldivad sealsed inimesed. Samuti meeldib mulle sealne maitse ja sealne arhitektuur. Loomulikult pean ma silmas Lõuna-Hispaaniat.

Tõnu Tender, haridusametnik
Kõigepealt peaksin ma nõu oma prouaga, aga kindlasti peaks see koht olema ekvaatorile võimalikult lähedal, et saaks igal ajal varbaid vees leotada.

Silva Tomingas, ettevõtja
Kuigi mul oleks võimalik seda teha, ma seda ei tee. Viimati pakuti mulle isegi võimalust investeerida Keeniasse. Kui mul on taskus miljon krooni, siis võetakse mind välismaal igal pool hästi vastu. Investeerimisvõimalusi on Eestiski.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing