ÄP fototoimetus • 30. november 2006 kell 22:00

Üks küsimus: Kus soetaksite välismaal kinnisvara?

Ulvi Tüllinen, turismifirma juht

Hispaanias. Kõigepealt sellepärast, et see on Euroopas. Pealgi on see maa mulle hingelähedane ja mulle meeldivad sealsed inimesed. Samuti meeldib mulle sealne maitse ja sealne arhitektuur. Loomulikult pean ma silmas Lõuna-Hispaaniat.

Tõnu Tender, haridusametnik

Kõigepealt peaksin ma nõu oma prouaga, aga kindlasti peaks see koht olema ekvaatorile võimalikult lähedal, et saaks igal ajal varbaid vees leotada.

Silva Tomingas, ettevõtja

Kuigi mul oleks võimalik seda teha, ma seda ei tee. Viimati pakuti mulle isegi võimalust investeerida Keeniasse. Kui mul on taskus miljon krooni, siis võetakse mind välismaal igal pool hästi vastu. Investeerimisvõimalusi on Eestiski.

Autor: ÄP

Hetkel kuum