Põlvamaa tunnustab ettevõtjaid

Mariliis Pinn 04. detsember 2006, 09:16

Põlva Maavalitsus, Põlvamaa Omavalitsuste Liit ja
SA Põlvamaa Arenduskeskus korraldavad teist aastat ettevõtjate tunnustamiseks
konkursi "Põlvamaa Ettevõtluse Auhind 2006".

Konkursi eesmärk on tõsta esile kohalikke ettevõtjaid ja teavitada avalikkust nende saavutustest. "Kuigi Põlvamaal tegutseb palju tublisid ettevõtjaid, on meie soov, et ettevõtjaid ning ettevõtlust oleks rohkem. Rohkem ettevõtlust, tähendab rohkem paremat elu kõigile," ütles maavanem Urmas Klaas.

Põlvamaa Ettevõtluse Auhinna 2006 saajad valib žürii välja viies kategoorias: Põlvamaa Mastimänd, Tõusev Täht, Aasta Leid, Töötaja Sõber ja Tulus Tegu. Konkursi raames jagatakse välja ka eripreemiad: Ettevõtluse Sõber, Aasta Õpilasfirma ja Aasta Majandusõpetaja, teatas Põlva Maavalitsus.

Auhinnale kandideerivate ettevõtete juures arvestatakse seda, et tegemist oleks Põlvamaal tegutseva eraettevõttega, mille tegevus on keskkonnasõbralik, millel on hea maine ja tuntus piirkonnas ning puuduvad maksuvõlad.

"Kui mitmel varasemal aastal läbi viidud konkurss Põlvamaa Top Tosin analüüsis ettevõtete majandustulemusi, siis nüüd otsime lisaks silmapaistvaid näiteid ettevõtte positiivsest mõjust piirkonna arengule," märkis SA Põlvamaa Arenduskeskus juhataja Kaire Mets.

Konkursi võitjad valib laekunud ettepanekute põhjal välja žürii, kuhu kuuluvad maavanem, Põlvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees, SA Põlvamaa Arenduskeskus juhataja, üks Põlvamaa ettevõtja, majandusteadlane ja ajakirjanik.

Võitjate väljakuulutamine ja austamine toimub 7. veebruaril 2007. aastal Mooste mõisas pidulikul õhtul maakonna ettevõtjatele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2006, 09:16
Otsi:

Ava täpsem otsing