Silberauto jõudis Jõhvi

04. detsember 2006, 11:13

Neljapäeval avas AS Silberauto müügisalongi
ja teenindusjaama Jõhvis Jaama tänaval ning 120 aastat pärast esimese
sisepõlemismootoriga auto sündi on Ida-Virumaal esindatud autotööstuse kuulsaim
kaubamärk Mercedes-Benz.

Lisaks Mercedesele saab osta ja hooldada Jõhvis ka Daimler-Chrysleri teisi kaubamärke nagu Chrysler, Jeep ja Dodge ning Mitsubishit, kirjutas Põhjarannik.

Silberauto on Eestis üks vanemaid tegutsevaid autoesindusi, mis alustas tegevust 1990. aastal. "Kompasime Ida-Virumaa turgu ja arutasime keskuse ehitamise üle juba kuus aastat, kuna tegemist on suure tööstus- ja logistikapiirkonnaga ning Mercedes-Benz on maailma suuremaid tarbesõidukite tootjaid. Lisaks sellele toodab tarbesõidukeid ka Mitsubishi ning vajadus just veokite hoolduse järele siin piirkonnas oli ilmne," ütles Silberauto Ida regiooni juht Andrus Mossov. Uues autokeskuses on 320 ruutmeetri suurune müügisaal ja 600 ruutmeetri suurune hooldesaal.

"Esialgu hakkab Jõhvi keskuses tööle kaheksa inimest, kuid lähemal ajal tahaks tööle saada täismeeskonna ehk 22 inimest," ütles Mossov. "Komplekteerimisega on tõesti raskusi. Soovijaid tööle tulla oli ja kvalifikatsioon sobis, kuid mitmed inimesed ütlesid hiljem tööpakkumisest ära, kuna kuskil mujal pakuti tunduvalt suuremat palka," rääkis Andrus Mossov. Samas, mida päev edasi, seda enam kipub regiooni juhti Mossovit kummitama mõte, kas ikkagi ei ehitatud liiga väikest autokeskust. Piirkonnas, kus on palju tööstusettevõtteid ja elab 170 tuhat inimest, on palju müügi- ja teeninduspotentsiaali.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2006, 11:03
Otsi:

Ava täpsem otsing