Jooda oma äripartner purju

ÄP 06. detsember 2006, 00:00

Ettevõtja edu sõltub sellest, kas ja kui õigeid otsuseid ta oma äritegevuses teeb. Äripäeva eilne seminar oligi pühendatud selle, kuidas teha õigeid otsuseid. Paistab, et õigel ajal - Eesti ettevõtjad hakkavad oma tegevuse ajal omandatud kogemusi ammendama. Ja head nõksud, kuidas oma koostööpartnerite salamõtteid teada saada, on juba äraproovitud. Valuutavahetusfirma Tavid omanik Alar Tamming jõudis oma ideede otsingul kaugele ajalukku - soovitas nimelt vanade kreeklaste kombel joota oma äripartner purju. Kainet mõistust jootjale!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing