Tuiksoo: riik saab maaelu arendamisse suunata 14 miljardit

06. detsember 2006, 14:02

Põllumajandusministri Ester Tuiksoo sõnul
saab riik järgneval seitsmel aastal põllumajandusega otseselt või kaudselt
seotud maaelu arendamisse suunata ligikaudu 14 miljardit krooni, teatas
põllumajandusministeerium.

"Aga maaelu ei seisne ainult põllumajanduses – oluline on terviklik ja tasakaalustatud lähenemine maaelule," rõhutas Tuiksoo.

"Kindlasti tuleb ära märkida, et antud rahadest ei saa lahendust leida kõikidele maapiirkondade probleemidele – Euroopa Liidu teistest fondidest jagatavatel toetustel on samuti äärmiselt oluline roll maapiirkondade tasakaalustatud arengu tagamisel," rõhutas Tuiksoo teiste ministeeriumide poolt ette valmistamisel olevate rakenduskavade rolli maaelu arengu kindlustamisel.

Oma tervitussõnavõtus täna Tartus toimuval konverentsil "Euroopa Liidu toetused maaelule aastatel 2007-2013" rõhutas Tuiksoo teiste ministeeriumide ja sotsiaalpartnerite rolli Eesti maaelu tasakaalustatud arengu tagamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2006, 14:03
Otsi:

Ava täpsem otsing