ÄP 5 aastat tagasi: Linnapea otsustab Savisaar

ÄP 07. detsember 2006, 00:00

Eile sündinud Reformierakonna ja Keskerakonna liidus läheb volikogu esimehe koht reformierakondlasele Maret Maripuule, tulevase linnapea nime ütleb Edgar Savisaar, kes ise on praegu kõige tõenäolisem kandidaat.

Täna hommikul kell kümme kogunevad värsked liitlased Tallinna volikogu majja, et allkirjastada koalitsioonilepe, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Veel ühe nädala käib istumas oma Vabaduse väljaku kabinetis praegune linnapea Tõnis Palts.

Hetkeseis: Edgar Savisaar istuski tollal ise Tallinna meeri toolile, kuni loovutas selle oma erakonna- ja tublile võitluskaaslasele Jüri Ratasele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing