• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Kelle vallandaksid Riigikogust?

  Aivar Riisalu, ärimees
  Ei ole mina neile kohtumõistja, aga ausalt öeldes nende tegemistest ei saa ma aru küll. Tagasiside valijatele on olematu, kodanikud on lihtsalt läinud sinna opositsiooni ja koalitsiooni mängima. Kui ma isegi saaksin kedagi vallandada, siis ma isegi ei teaks, keda, kuna ma lihtsalt ei tea neid.
  Janno Reiljan, Riigikogu liige
  Rahvas on Riigikogu liikmete töölevõtja ja vallandaja. Samuti mõistab rahvas saadikute üle valima minnes kohut ning seega saab neid ka vallandada. Ma ei oska kellegi kohta vallandamisettepanekut teha, kuna isegi selle ettekujutamine on ebademokraatlik.
  Toivo Tootsen, Riigikogu eelmise koosseisu liige
  Ei, mina sellises küsitluses ei soovi osaleda. Selleks, et kedagi Riigikogus luuseriks tembeldada, tuleb tema tööd fraktsioonides ja komisjonides analüüsida.
  Neinar Seli, ärimees
  Ma ei teagi paljusid Riigikogu liikmeid, pole neist ühtegi piuksugi kuulnud. Kindlasti on küsitav nende inimeste panus, kes lihtsalt nupule vajutavad ning neli aastat maksumaksja hea leiva peal elavad.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.