Üks küsimus: Kelle vallandaksid Riigikogust?

ÄP 07. detsember 2006, 00:00

Aivar Riisalu, ärimees
Ei ole mina neile kohtumõistja, aga ausalt öeldes nende tegemistest ei saa ma aru küll. Tagasiside valijatele on olematu, kodanikud on lihtsalt läinud sinna opositsiooni ja koalitsiooni mängima. Kui ma isegi saaksin kedagi vallandada, siis ma isegi ei teaks, keda, kuna ma lihtsalt ei tea neid.

Janno Reiljan, Riigikogu liige
Rahvas on Riigikogu liikmete töölevõtja ja vallandaja. Samuti mõistab rahvas saadikute üle valima minnes kohut ning seega saab neid ka vallandada. Ma ei oska kellegi kohta vallandamisettepanekut teha, kuna isegi selle ettekujutamine on ebademokraatlik.

Toivo Tootsen, Riigikogu eelmise koosseisu liige
Ei, mina sellises küsitluses ei soovi osaleda. Selleks, et kedagi Riigikogus luuseriks tembeldada, tuleb tema tööd fraktsioonides ja komisjonides analüüsida.

Neinar Seli, ärimees
Ma ei teagi paljusid Riigikogu liikmeid, pole neist ühtegi piuksugi kuulnud. Kindlasti on küsitav nende inimeste panus, kes lihtsalt nupule vajutavad ning neli aastat maksumaksja hea leiva peal elavad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing