• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene miljonär ostis ära Damien Hirsti näituse

  Tundmatuks jääda soovinud Vene miljonär ostis ära Briti šokikunstniku Damien Hirsti kõik tööd, mis olid Moskvas näitusel.

  Miljardär sai Hirsti teoste omanikuks juba sama päeva õhtul, mil kaks päeva Venemaa pealinnas kestma pidanud näitus avati, vahendas Postimees.ee.
  «Kõik oli juba müüdud enne kui ülejäänud miljonärid Hirsti töid vaadata jõudsid. Üks mees ostis terve näituse ära. Me andsime talle hüüdnimeks minigarh (oligarhi vastassõna), kuna selle kunstikollektsionääri aasta sissetulek on «ainult» 50 miljonit dollarit (610 miljonit krooni),» sõnas Moskva ühe kunstigalerii omanik Dimitri Khankin. Ta jätkas, et Hirsti kunstiteoste omamise eest peab mees maksuametile ainuüksi 300 000 dollarit (3,6 miljonit krooni) tasuma.
  Hirst ise on kinnitanud, et tal pole midagi selle vastu, et Pradasse riietatud vene uusrikkad tema töid eelistavad.
  «Ma olen menukunstnike edetabelis üsna tipus. Mul pole midagi selle vastu, et venelastele mu tööd meeldivad. Järelikult on meil mõnes mõttes ühesugune maitse,» sõnas Hirst.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.