Jooga aitab saada paremaks juhiks

Mariliis Pinn 07. detsember 2006, 08:24

Intuitiivsus, jooga ja vaimne aikido - just
selliste vahenditega hakkab järgmisel aastal Venemaalt pärit rahvusvaheline
Business Club koolitama Eesti ärijuhte, kirjutas Äripäev.

"Need ei ole just tavalised ärikoolitused," tunnistab Business Clubi koordinaator Marja Danil. Ta kardab, et alternatiivsed meetodid, mis on mujal maailmas populaarsed, tekitavad siin umbusku. "Mujal antakse välja raamatuid intuitiivsusest, kuidas rakendada enese lõdvestamist ja kuidas energeetiliselt oma äri juhtida," räägib ta koolituste sisu tutvustades. Nii on ka vaimne aikido (Jaapani võitluskunst), karate ning jooga seminaride lahutamatu osa.

"Paraku armastavad põhjamaalased traditsioonilisi meetodeid ja võivad kohkuda, kui näevad, et juhtimisalasel koolitusel tehakse joogat," kurdab Danil, kuid märgib, et mitmed Eesti koolitajaid, kellega tahetakse koostööd teha, tunnevad asja vastu huvi.

Invicta koolitaja-tegevjuht Peeter Puskai lausub, et Eesti äriinimesed on viimasel ajal üsna uuendusmeelsed. Puskai lisab, et praegu on turul palju alternatiivsete meetodite propageerijaid, kes kütavad küll ootused üles, kuid koolitus nendele ei vasta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2006, 08:24
Otsi:

Ava täpsem otsing