• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Haridusminister Reps tänas Äripäeva

  Haridus- ja teadusminister Mailis Reps tänas Äripäeva noorterubriigi tegijat Pille Rõivast noortevaldkonna arendamise eest.

  Reps tunnustas ajalehte Äripäev rubriigi "Noored" käivitamise eest.
  Äripäeva alustas noorterubriigi ilmutamisega selle aasta märtsis üheleheküljelisena igal reedel. Alates septembrist ilmub noorterubriik kahel leheküljel.
  "Noorterubriik innustab noori ettevõtlikkusele, kajastades õpingute, raha ja karjääriga seotud teemasid," kirjuldas noorterubriigi toimetaja Pille Rõivas. Tema sõnul löövad rubriigis aktiivselt kaasa ka noored kirjutajad ise ning teemade valikuga tegeleb ka noortest koosnev Äripäeva noortekolleegium, kuhu kuuluvad gümnasistid ja ka nooremad õpilased.
  Lisaks Äripäevale said tunnustuse veel:
  Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus "Varaait" pilootprojekti läbiviimise eest.Põlva Maakond panuse eest noortevaldkonna arendamiselNarva linn noorte teavitamis- ja nõustamiskeskuse EL tõukefondide projekti eest
  SA Archimedes Euroopa Noored Eesti Büroo EL programmi Euroopa Noored 2000-2006 eduka rakendamise eest
  Hansapank projektikonkursi "Paneme tähed särama" eest
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.