Schwerin-Tallinn

Lennart Beat 08. detsember 2006, 00:00

Aastalõpu eelses väljaannete kuhjas on kindlasti huvitavamaid leide kui Rammsteini live-CD/DVD (The Beatles, Jay-Z, Gwen Stefani, Faithless), kuid neil on meie rahvaga ajalooliselt erilisem side - DDR, RTL, Metallica ja Depeche Mode.

Teisel Tallinna kontserdil käinuid tabab kindlasti déj? vu, sest "Les Arenes De Nimes'i" live on sellesama tuuri grandioossem ülesvõte ja sisuliselt best of. Kummaline kohavalik, sest katkend Moskva show'st on mitu korda vaimustavam, emotsionaalsem ning samavõrra mõtlemapanev. Ühe-kahesõnalised "refräänid" purustavad keelebarjääri isegi Tokyos ja keda huvitab "Mein Teili" tähendus, kui seda on niigi hea kaasa räusata. Rokk on raske, rifid rasvased, show on tuline ja "Völkerball" polegi koht, kus ajumahtu testida. Rammstein on ohutu freak show ja nagu poolakustiline "Los" näitab, ei võta nad end üldse nii tõsiselt kui välja paistab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing