Eesti meestennisistide turniir kogus 200 000 kroonise auhinnafondi

Mariliis Pinn 09. detsember 2006, 10:08

Eesti meestennisistide Masters-turniiri
auhinnafondi oli eileõhtuse seisuga kogutud umbes 200 tuhat krooni, mis
tähendas, et kuue mängija turniiri võitja saab 70 000 krooni võrra
rikkamaks.

Korraldajad siiski selgitasid, et osalejad ei pane summat tasku. "Tegemist on sihtotstarbelise rahaga, mille eest makstakse kinni tennisistide võistlussõidud," selgitas Heino Raivet, üks Mastersi korraldajaid, kirjutas SL Õhtuleht.

"Paar inimest istus koos ja nii hakkas idanema mõte korraldada toetusfondiga turniir Eesti Davis Cupi koondise liikmetele," selgitas veel üks korraldaja Toomas Kuum. "Leidsime, et vähemalt 150 tuhat krooni peame kokku saama."

Kuum lisas, et firmade toetus moodustas summast veidi üle poole. Eraisikud said kõige paremini Mastersile annetusi teha tänase händikäp-turniiri osavõtumaksu (500 krooni) kaudu. Sellel turniiril, kus tugevamad tennisistid annavad nõrgematele geime ja punkte ette, osaleb näiteks ka Kaia Kanepi treener Andrei Luzgin.

Kuus tennisisti, kes Mastersile pääsesid, moodustavad praegu meeste absoluutse paremiku - Mait Künnap (24-aastane), Jaak Põldma (18), Jürgen Zopp (18), Vladimir Ivanov (19), Mikk Irdoja (19) ja Sven Käsper (18).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2006, 10:08
Otsi:

Ava täpsem otsing