Sotsiaalmaja juhataja: elame püssirohutünni otsas

11. detsember 2006, 11:24

Pensionipäevajärgne puskaripidu
Kohtla-Järve sotsiaalmajas lõppes põlengu ning ühe inimese hukkumisega.

Neljapäeva õhtul kella poole viie ajal sai häirekeskus teate, et sotsiaalmaja neljandal korrusel on puhkenud tulekahju. "Elame nagu püssirohutünni otsas. Nii kui pensionipäev on, nii läheb lahti," rääkis sotsiaalmaja juhataja Viktoria Gontšarova asukate alkoholilembusest. "Me võtame neilt puskarit ära, oi kui palju oleme seda politseisse andnud, nad nimetavad meid selle eest gestaapoks," rääkis Gontšarova.

Päästjate saabudes oli üks tuba leekides ning päästetööde käigus leiti põlenud toa vastast üle koridori asuvast toast Vjatšeslavi (53) surnukeha.

Põlevast majast evakueeriti 17 inimest, nende hulgas üks noor ema koos kahekuuse imikuga, kes saadeti Kohtla-Järve keskhaiglasse tervisekontrolli. Kuigi põlengus tahmus ühiskoridor tugevalt, jäi enamik samal korrusel asuvatest tubadest suitsust puutumata, imestas sotsiaalmaja juhataja Viktoria Gontšarova.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2006, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing