“Suur vend” pank jälgib hoolikalt iga kontol tehtud liigutust

12. detsember 2006, 09:13

Pank teab täpselt, kuhu su raha kulub ja
kui palju sa võiksid laenu võtta või säästa.

Tallinlanna Mari oli väga üllatunud, kui internetipanka ilmus pakkumine soovitusega liisida auto 3878-kroonise kuumaksega ja suur valik autode sooduspakkumisi. Mari arvates võis see olla seotud sellega, et ta astus enne pakkumise saamist autokooli ja tegi panga kaudu õpingute esimese sissemakse.

Samuti pole Mari tänini mõistnud, miks Hansapank talle kodukapitalilaenu pakub. Veel mõne kuu eest oli pakutavaks laenusummaks 390 000 krooni, nüüd aga on see kasvanud 500 000 kroonini: “Ei tea, miks ma nende meelest nüüd suurema raha vääriline olen, üle ei ole mul raha kunagi jäänud ja palk pole samuti muutunud.”

AS-i Sampo Pank turundusdirektori Ranno Pajuri meelest on tarbija seisukohast hea, et pangad klientidele pakkumisi teevad – neil on palju informatsiooni, mille baasil oma otsuseid teha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2006, 09:29
Otsi:

Ava täpsem otsing