Ago Silde unistab ministriametist

13. detsember 2006, 17:05

Ida-Viru maavanem Ago Silde on huvitatud
tuleval kevadel moodustatavas uues vabariigi valitsuses ministrikohast ja võib
eelseisevatel riigikogu valimistel kandideerida Rahvaliidu nimekirjas, kirjutas
Põhjarannik.

Rahvaliidu teabejuht Agu Uudelepp ütles Põhjarannikule, et Ago Silde on erakonna üks võimalik kandidaat valmisnimekirja esinumbri kohale Ida-Virumaa ringkonnas. "Tema võimaliku kandideerimise üle käivad läbirääkimised, otsust praegu veel ei ole," kinnitas Uudelepp, kes lisas, et Rahvaliidu liikmeks ei ole Silde siiani veel astunud.

Silde sõnul ei rahuldaks teda poliitikas lihtasalt häältekoguja või tavalise parlamendiliikme roll. "Ma olen veel liiga noor selleks, et niisama tooli peal istuda. Tahan tegutseda ja ikka Ida-Virumaa head käekäiku silmas pidades. Kui ma näen, et mulle pakutakse poliitikas sellist võimalust, siis ma võtan selle tõenäoliselt vastu," ütles Silde, kes ei hakanud varjama, et tunneb tõsist huvi ministrikoha vastu tulevases valitsuses.

Maavanema sõnul on võimaliku kandideerimise jutul käinud tema juures enamiku Eesti suuremate erakondade esindajad. "Rahvaliiduga on läbirääkimised kõige konkreetsemaks läinud," sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2006, 17:05
Otsi:

Ava täpsem otsing