Gruusia: tahame olla järgmine Eesti

13. detsember 2006, 11:49

Gruusia järgib poliitikas Baltimaade ja
eriti Eesti eeskuju, lausus Gruusia president Mihail Saakaðvili intervjuus
Helsingin Sanomatele.

"Tahame olla järgmine Eesti," lausus Saakaðvili. Ta näeb enda sõnul Eestil ja Gruusial palju ühist - iseseisvuse algusaegadel oli Eestil probleeme Venemaaga, kuid need ei pidurdanud Eesti majandusarengut. "Eesti oli enne põllumajandusriik, nüüd ELi elujõulisemaid riike. Eestil õnnestus ja seega võime meiegi õnnestuda."

Eesti malli järgimine peaks presidendi meelest olema peibutab ka Soome ettevõtetele. Soomlased teavad, kuid toimida Balti riikides, seega tere tulemast samas suunas kiirustava Gruusia turule, lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2006, 11:47
Otsi:

Ava täpsem otsing