Mainori Kõrgkool avas Ülemiste Citys uue peahoone

13. detsember 2006, 13:34

Mainori Kõrgkool avas täna Ülemiste City’s
Suur-Sõjamäe 10a oma uue, 2000ruutmeetrise õppehoone, teatas kool.

„Mainori Kõrgkoolile on käesolev aasta olnud väga läbimurdeline,” ütles Mainori Kõrgkooli rektor Mati Lukas. ”Avasime sellel aastal uue õppekeskuse Narvas, kus esimesel aastal alustas õpinguid üle 100 noore ning Paide õppekeskus kolis uude, oma majja.”

AS Ülemiste City juhatuse esimehe Gunnar Kobini sõnul on Mainori Kõrgkool kõige innovaatilisem kõrgkool Eestis ning sobib väga hästi Ülemiste City innovatsioonilinnakusse. „Ülemistest ja Ülemiste City’st saab lähiaastail tähtis äri- ja hariduskeskus. Ülemiste City pakub koolile kõiki võimalusi kõrgtasemel tehnoloogia kasutamiseks, loob oma territooriumil asuvates ettevõtetes Mainori Kõrgkooli tudengitele praktikakohad ning kaasab neid võimalikult palju ettevõtete arengusse.”

Mainori Kõrgkool (www.mk.ee) alustas tegevust 1992. aastal Rakveres. Hetkel õpib Mainori Kõrgkoolis üle 3300 üliõpilase, mis teeb Mainorist suurima erakõrgkooli Eestis. Sügisel alustas Mainoris rekordarv esmakursuslasi üle 1400 üliõpilase. Mainori Kõrgkoolil on õppekeskused 9 Eesti linnas – Tallinnas, Tartus, Paides, Pärnus, Rakveres, Raplas, Viljandis, Võrus, Kuressaares ja Narvas. Tallinnas on kaks õppekeskust – Suur Sõjamäel ja Endla tänaval Disaini Instituut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2006, 13:32
Otsi:

Ava täpsem otsing